Slotduik 30 oktober 2023

30 Okt 2023

Het buitenduik-seizoen wordt jaarlijks in oktober feestelijk afgesloten met "de slotduik".

 

Het staat de Merou leden vrij om buiten te blijven duiken, maar er worden geen duiken meer door Merou georganiseerd omdat de vereniging zich weer gaat richten op de wekelijkse zwembad trainingen op maandagavond. Een prachtige laatste gezamenlijke duik waarbij familie en niet meer duikende leden zich ook graag aansluiten voor de gezelligheid.

Deze zondag biedt de herfst zich mooi aan, het is prachtig zonnig weer, met kans op regen. We verzamelen ons om 15.00 uur en gaan vervolgens het kraakheldere water van strandpark Slijk-Ewijk in.

Echt koud is het onder water nog niet, maar de vissen en de andere dieren zijn niet meer zo actief. Met onze lampen spotten we wel wat kreeftjes in de gaten van de leemwanden en wat ander klein spul. Maar vooral genieten we van het mooie landschap waar je meters en meters op uit kunt kijken.

 

 

Wanneer we na de duik bovenwater komen blijkt het heel hard geregend te hebben en onze duik coördinator heeft door weer en wind zijn verantwoordelijke taak volbracht.

Kinderen en mede leden zijn alvast naar het pannenkoekenhuis, daar sluiten we samen, lekker droog en warm, het seizoen af met mooie verhalen, lekker eten en goed gezelschap.


Fotoalbum

<< Zeeland 2023Clubreis Egypte 2023 >>