Wat Merou doet als er niet gedoken kan worden.........

30 Jan 2017

Op een zonnige zondag (29 januari) was het weer zover: de inmiddels bekende winterwandeling met bijbehorende barbecue. Want: in de zomer zien we elkaar vaak en in de winter (behoudens de maandagavond training) tóch iets minder. En dus verzinnen we er in de winterperiode gewoon wat leuke evenementen bij!

Dit jaar was de opkomst fantastisch: 16 deelnemers voor de wandeling en 18 voor de barbecue. Hermien had een prachtige wandeling uitgezocht in de Hummelose bossen. Het was wel wat drassig: de sneeuw was aardig aan het smelten maar iedereen nam dat voor lief en we banjerden - al dan niet bewust - heerlijk door de plassen.

De meegebrachte warme chocolademelk bleek een welkome verrassing. Na ongeveer een uurtje of 2 vonden we het welletjes en reden we richting de Kerkstraat in Drempt: de plek voor de bbq en een welverdiend drankje.

Franklin, Albert en Peter stonden al snel achter de barbecue terwijl anderen zich settelden in de veranda, de woonkamer of de keuken. Iedereen vond z'n weg op aanrecht, in kast of koelkast dus voor de gastheer en -vrouw de meest ideale situatie. Het was nog lang gezellig en bij deze: voor de leden die niet aanwezig konden zijn: volgend jaar wordt er gewoon weer een winterwandeling en dito barbecue georganiseerd!


Fotoalbum

<< AfsluitduikVissen en Watermannen >>