Frisse Neuzen Speurtocht

26 Apr 2020

Waar vind je de leden van Duikteam Merou vaak op zondagochtend? juist ja, bij de duikstek. 
Maar momenteel steekt ook corona ons een spaak in de wielen en gaat het allemaal even anders.

Dat was voor de evenementencommissie aanleiding eens na te denken of je als duikclub ook in "coronatijd" leuke dingen kunt ondernemen. En zo ontstond de "Frisse Neuzen Speurtocht"; Met 12 mensen en 6 teams op stap, soms ook de kinderen mee. De bedoeling was om als team in jouw eigen omgeving op pad te gaan. Wandelend, fietsend, als het maar buiten was. De teams konden elkaar via een speciaal geformeerde whatsappgroep vragen stellen over de bijzondere dingen die ze tijdens hun tocht tegenkwamen.

De Liemers, de Achterhoek de Beekdalen van Renkum, Arnhem en Velp: alles kwam voorbij. Hoewel ieder team natuurlijk zijn best deed de plaatjes zo lastig mogelijk te maken zijn er veel goede antwoorden gegeven. In ons team (maar waarschijnlijk in alle teams) werd natuurlijk flink gegoogled met vastgelopen telefoons als gevolg.

Inmiddels worden de corona-maatregelen weer wat versoepeld zodat we elkaar snel weer aan de plas kunnen ontmoeten. Maar dit evenement in de lockdowntijd was een geslaagd en leerzaam evenement. Even weg achter de pc, even een Frisse Neuzen Speurtocht!


Fotoalbum

<< Stralend Zeelandweekend 13 - 15 september 2019Dagje bootduiken Vinkeveen >>