Maak eens een proefduik

Heb je je altijd al afgevraagd hoe de wereld er onder water uit ziet? Wellicht is duiken dan iets voor jou. Ben je 16 jaar of ouder en interesse om te duiken kom dan voor een introductieavond bij ons langs.

Tijdens de introductieavond stellen we je niet alleen in de gelegenheid om kennis te maken met duikvereniging Merou, onze leden en natuurlijk het duiken zelf. Je krijgt de gelegenheid om met duikuitrusting in het zwembad onder water te gaan voor een duik.

De introductieavond vindt plaats op onze vaste clubavond, de maandagavond van 20:00 tot 22:00 uur in zwembad de Grote Koppel te Arnhem-Zuid (naast de Rijnhal).

Mocht je interesse hebben in een introductieavond meld je dan aan via onderstaande aanmeldformulier. Iedere 1e maandag van de maand ben je, na aanmelding, van harte welkom (behalve in juli en augustus).

Ben je lid van een personeelsvereniging en heb je zin om met je collega's deel te nemen aan een introductieavond geen probleem, vermeld bij je aanmelding de naam van je bedrijf en het aantal collega's. In overleg wordt er dan een avond ingepland.

Meld je nu aan voor een introductieduik:

Ben je in het bezit van een duikbril, snorkel en zwembadvinnen?

Ja
Nee,

Lees ook ons Privacyverklaring voor meer informatie over wat we met deze gegevens doen.